Тешко је наћи дете које не обожава Нутелу, али вероватно нисте баш одушевљени чињеницом да у њеном саставу доминирају шећер и биљне масноће.
Рецепт који вам доносимо лако се прави уколико имате блендер за храну, уместо шећера користи се мед, лешника име више него у иједном куповном крему, а од осталих састојака ту су чоколада (црна, богата какаом) и кондензовано млеко - густо млеко које сте кували док му се запремина није преполовила.
Пратите упутства илустрована фотографијама на блогу Oh Nuts! и сервирајте својим малишанима здравију и хранљивију посластицу, коју тешко да ће по укусу разликовати од оне куповне.
Наравно, не заборавите да своју децу укључите у припрему - поступак прављења није компликован и уз ваш надзор могу учествовати у свим фазама.
Нема коментара:
Постави коментар