Нешто тражите?

понедељак, 28. октобар 2013.

У Дечјем културном центру у суботу премијерно „Алиса у земљи чуда”



Позоришна представа за децу „Алиса у земљи чуда” биће премијерно изведена на Малој сцени Дечјег културног центра Београда (Таковска 8) у суботу, 2. новембра, у 19 часова.

Нова представа Дечјег културног центра „Алиса у земљи чуда”, по култном роману Луиса Керола, у адаптацији и режији Ање Суше, представља наставак интересовања овог центра за савремену позоришну праксу у области театра за децу и младе. Дечји културни центар Београда је у протекле три године самостално продуцирао и копродуцирао неколико наслова за децу и младе и на тај начин се институционализовао као релевантно театарско место Београда за ову врсту позоришта.

Дечји културни центар, такође, за децу предшколског и основношколског узраста припрема представу „Астронаути” шведске ауторке Еме Бростром, у копродукцији са Малим позориштем „Душко Радовић”, чија се премијера очекује до краја године.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу