Нешто тражите?

петак, 11. октобар 2013.

Башта уместо телевизора у еколошком вртићу "Повратак природи"

Ако желите да вам дете расте у складу с природом, да негује љубав према природи и задовољаваја природну радозналост кроз бројне радионице у природи и о природи, упишите га у Повратак природи.
 
На 10 минута колима од центра Новог Београда и Бежанијске косе, у резиденцијалном делу Земуна, изван градске буке и вреве, налази се право место за ваше дете - Центар за развој дечјих интересовања "Повратак природи".

Колико пута сте прочитали алармантне вести о поремећајима који се јављају код деце, а узроци се налазе у модерном друштву и начину живота који водимо: гојазност, депресија, поремећај пажње. Постоји мноштво научних расправа, савета психолога. Сигурно сте прочитали и пар књига на сличну тему. Решење може да буде много једноставније.

Да ли се сећате вашег детињства? Играња напољу од ујутро до увече са друштвом из краја. Детињства без видео игрица, рачунара и једним јединим цртаћем пред спавање у 7:15.

Мислите да су се навике ваше деце промениле? Да ли више воле да време проведу унутра него напољу?

Навике које стичемо у детињству пратиће нас кроз цео живот. Највећи дефицит у детињству детета из града јесте – НЕДОСТАТАК ПРИРОДЕ.

Научимо децу да воле, поштују и живе у хармонији с природом. Дајте им прилику да развију свој интелект и занимања кроз бројне радионице у природи.
Погледајте видео клип који прати активности деце у Повратку природи током једне календарске године:




Повратак природи је одрасталиште за децу од друге године до поласка у школу, са обавезним припремним програмом акредитованим од стране Министарства. Програм са свом децом реализује се кроз 20 креативних радионица на недељном нивоу, осмишљених и развијених према теорији вишеструких интелигенција др Гарднера.

У оквиру редовног програма деца имају енглески 4 пута недељно, према програму препорученом од стране British Council-а, а од ове године једном недељно уче и кинески језик, по најсавременијим методама у сарадњи са Институтом Конфуције. Такође, сваке недеље деца у имају часове глуме и каратеа.

Повратак природи
адреса: Призренска 27, Земун
телефон: 3076745; 3076753
веб сајт: http://povratakprirodi.net/ 
Фејсбук страна: http://www.facebook.com/povratakprirodi 


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу