Нешто тражите?

четвртак, 17. октобар 2013.

Дванаести Campina Puddis Дечији сајам од 01. до 03. новембра


Од 01. до 03. новембра на Београдском сајму у хали 3, одржава се дванаести Campina Puddis  Дечији сајам. Посетиоце на овом сајму очекује разноврсан програм и одлична забава за децу и родитеље.

Први пут на сајму, деца ће имати прилике да се друже са Бранком Коцкицом, његовим Татататирцима као и са глумцима позоришта “Пуж”. Уживаће у песми и игри на бини, непрекидним активностима на спортском терену.

Очекују их разна изненађења попут наградних игара којима се они највише радују, огромне радионице од 150 м2, дружење са омиљеним ликовима из цртаних филмова и још доста тога.

Специјалан програм припремају и Свибор савез Србије који ће деци показати витешка умећа, Саобраћајна полиција која ће их научити основним правилима понашања у саобраћају, Жандармерија са којом сваке године пролазе посебну обуку. Овога пута на сајму имаће прилику да вежбају и да се друже са људима из Савеза за школски спорт.

Поред разноликог програма који нуди овај сајам, сви који дођу моћи ће да виде и добију информације о великом броју дечијих брендова и услуга намењеним најмлађима и целој породици. Такође, имаће прилике да купе одређене производе по специјалним попустима.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу