Нешто тражите?

понедељак, 14. октобар 2013.

Омиљени "Pediped" коначно опет у Београду, наручите свој пар!



Отприлике 98% свих људи рађа се са здравим стопалима, али само 40% њих имају здрава стопала и када одрасту. Бројни су узроци који доводе до оштећења стопала, али један од значајних је свакако и одабир неодговарајућих ципела. Многе деформације стопала могу се спречити ношењем правилне обуће у детињству!

Веома је важно да се о стопалима води рачуна од самог рођења, а Pediped ципелице су вероватно један од најбољих избора за стопала која се развијају. Када их једном пробате, уверићете се да то неће бити једини пар који ћете имати!


Многи од вас су већ пробали ове ципелице и верујемо да се радују колико и ми што ће бити у могућности да их поново набаве у Београду. У наредне две недеље, тачније до 27. октобра, биће прикупљане поруџбине за актуелну колекцију јесен-зима 2013, а ципелице ће  стићи у првој половини новембра. Осим вашег одабира, увозник је направио и своју прву малу самосталну поруџбеницу, а ципелице ће се продавати у бутику Les petits (Светогорска 43).

Ципеле можете поручити на неколико начина: преко фејсбук профила – Педипед у Београду или лично у бутику Les petits, као и позивом на 3222-409 (10:00-20:00). Уколико желите неки пар за вашу девојчицу или дечака, верујемо да ће вас обрадовати 10% попуста на сваки пар који наручите и капаришете. На сајту www.pediped.com можете проверити да ли су: чизме, патике, ципеле, балетанке, ... које желите још увек доступне за поручивање.

Од следеће сезоне, пролеће-лето 2014.очекује вас заиста велики избор ципелица за ваше малишане. 







Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу