Нешто тражите?

субота, 9. новембар 2013.

Играчка за играње улога: "Пица сет" Коцкице из Суботице

Дрвени сет "Пица" детету омогућава да постане прави пица мајстор, који ређа састојке, пече, сече и сервира пицу својим гостима.
 Да би обрадовала и заинтересовала дете, играчка не мора само да буде забавна, већ може и подстицати развој одређених знања и вештина.
Управо такве играчке већ више од две деценије израђује занатска радионица Коцкица из Суботице.
 
Пошто је Коцкица занатска радионица производња је малосеријска. Играчке се израђују од квалитетног дрвета, а код финализације води се рачуна о томе да сви производи буду тако обрађени да немају оштре ивице и да нису опасни за децу. Фарбање се врши ручно еколошким бојама које поседују сертификат (атест) ИСО 14001. 

Дрвени сет "Пица" детету омогућава да постане прави пица мајстор, који ређа састојке, пече, сече и сервира пицу својим гостима. 
Ова квалитетна играчка дизајнирана је за децу од 3 и више година и укључује дрвени послужавник, шест кришки пица теста, пет различитих прилога које дете може ређати и тиме креирати сопствене пица рецепте (кобасица, печурке, парадајз, сир, папричице), дрвени нож и спатулу као и чврсту дрвену кутију за сет. 
Деца воле играње улога, а ова играчка омогућава им да кроз такву игру испоље своју креативност и машту. Такође, играчка пица се може користити и за упознавање са математичким појмовима - бројевима, скуповима и разломцима.
Играчке из Коцкице можете наручити преко сајта, Фејсбук профила или на телефоне 024 576-957  и  064 14 33 926.


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу