Нешто тражите?

субота, 2. новембар 2013.

Mало посуђе из Металца за будуће велике људе!

 
Кажу да шерпице из детињства имају посебно место у сећању сваког одраслог човека зато што су у тој емоцији спојени мириси, укуси, боје и љубав коју добијамо у најбезбрижнијем времену.
Металац је током 50 година увек имао понеку шерпицу или сет за најмлађе, а почетком ове године на тржиште смопласирали нову разиграну линију посуђа „Мини м“ са Дизни ликовима. Након декора Мини и Мики Мауса почетком новембра „Мини м“ колекцију обогатили смо новим декорама са мотивима свима добро познатих ДизниПринцеза. Десет пажљиво одабраних артикала намењено је припремању, сервирању и чувању хране за децу. И овог пута реч је о емајлираном посуђу које испуњава највише критеријуме здравствене исправности и чија перфектна глаткоћа спречава задржавање бактерија, а уз то се лако одржава.
Шерпице, тањирићи и лончићи „Мини м“ са веселим ликовима Мики и Мини Мауса и Принцеза ће сваки оброк наших малишана учинити забавнијим и свакако ће бити и једна од најлепших успомена на детињство. 
 




Pin It Now!

1 коментар:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу