Нешто тражите?

среда, 16. фебруар 2011.

Бајфорд поново на РТС-у


Тимоти Џон Бајфорд поново ће учествовати у креирању дечјег и школског програма РТС-а. Аутор емисија "Невен", "Полетарац", "Метла без дршке", "Недељни забавник", убудуће ће саветовати уредника Дечјег и школског програма и предлагати емисије за децу.

 Аутор емисија "Невен", "Полетарaц", "Метлa без дршке", "Недељни забавник", Тимоти Џон Бајфорд поново ће учествовати у креирању Дечјег и школског програма РТС-а.Бајфорд и генерални директор Јавног медијског сервиса Александар Тијанић потписали су уговор о сарадњи, по којем ће Бајфорд убудуће саветовати уредника Редакције дечјег и школског програма и предлагати емисије за децу на Јавном сервису.
На тај начин, најмлађи гледаоци РТС-а уживаће, већ од септембра, у новим и квалитетним програмима направљеним за њих, али и за њихове породице.
Иако је од скоро српски пензионер, Бајфорд себе не види тако, те најављује озбиљан рад и резултате који ће бити видљиви у наредне две године. Жеља му је да привуче пажњу најмлађих али и њихових породица, баш као што је то радио протеклих деценија.



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу