Нешто тражите?

петак, 17. август 2012.

Пикомов "магични прозор" у свет енглеског језика

Циљ овог квиза је да поред добре забаве, помогне при упознавању са неким уобичајеним појмовима енглеског језика.
Квиз садржи 96 нумерисаних илустрованих питања, "магични прозор" за очитавање тачног одговора и листиће за бележење резултата.


"Магични прозор" поред дражи коју даје при провери тачног одговора на занимљив и нестандардан начин, даје и могућност да овај квиз може да се користи више пута и за више играча, а да нема трагова ранијег коришћења.

Квиз може играти појединац или група, при чему ће свако бележити своје резултате, а на крају се прогласити победник са највише тачних одговора.

Пиком је издавачка кућа која се бави креирањем, производњом и издавањем едукативних средстава намењених деци предшколског и раношколског узраста.

 Сва средства су рађена тако да су пре свега методички добро заснована. Њихова главна одлика је поспешивање логичког мишљења, али и развој моторичких способности, као и упознавање са појмовима, који су по узрастима предвиђени. Сва средства су намењена индивидуалниом кориснику, али већина њих може да се користи као друштвена дидактича игра. Свака од тих игара, у зависности од узраста је направљена тако да поред неопходног фактора среће због динамичности, исход игре максимално зависи од размишљања детета.



Издања  Пикома од 1997. године, када су први пут издата, до данашњег дана непрекидно имају све већи број корисника, како у предшколским установама, школама, установама за децу ометену у развоју, играоницама тако и индивидуално као кућна играчка.

Мисија Пикома - популарисање дидактичке играчке је из дан у дан све успешнија.



Пиком је добитник свих релевантних признања која се додељују овој категорији производа: ДОБРА ИГРАЧКА од стране Пријатеља деце Србије, НАГРАДЕ и ПОВЕЉЕ ДОБАР ДИЗАЈН од стране Привредне коморе Војводине, ЗЛАТНА и СРЕБРНА ТАБЛА од стране Сајма учила у Београду, НАГРАДЕ Захарије Орфелин и медаље Салона књига у Новом Саду.



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу