Нешто тражите?

петак, 15. април 2011.

"Позориште Звездариште" + резултати наградне игре!


Под слоганом "Засветли до звезда" 15. априла у Установи културе "Вук Караџић" почиње 9. дечји позоришни фестивал "Позориште Звездариште". Програм фестивала до 21. априла обухватиће 17 представа за децу и младе, из Србије, Хрватске, Мађарске, Италије, Словеније и Црне Горе, од којих је 14 у такмичарском програму, по избору селектора Момчила Ковачевића. Фестивал отвара представа „Крава на мјесецу“ рађена у мађарско хрватској копродукцији.Улазнице по цени од 400 динара могу се купити на билетарници УК “Вук Караџић”.


А сада, најављени резултати наградне игре која је трајала од понедељка. Оставили сте 43 коментара и Random.org одлучио је да добитник свечане NINIA ручно израђенe сатенскe хаљиницe са болером од шљокица буде коментатор бр. 3, који се представио као Жана:


Честитамо добитнику! Жану ћемо контактирати мејлом да се договоримо око детаља преузимања награде. Осталима желимо више среће у следећој наградној игри, која почиње ускоро! Останите са нама до тада уз занимљиве новости из дечјег света!
Pin It Now!

3 коментара:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу