Нешто тражите?

уторак, 24. мај 2011.

Поклањамо карте за нове Пирате са Кариба!

Дуго очекивани филм "Пирати са Кариба 3Д - на чудним плимама" почео је пре неколико дана да се приказује у Стеру. Четврти наставак има све оно што сачињава ову хит франшизу: забаву, авантуру и хумор, само што ће овог пута бити дочаран у Дизни Дигитал 3Д. У овој акцијом набијеној причи о истини, издаји, младости и смрти, Џони Деп се враћа прослављеној улози капетана Џека Спероуа који ће укрстити путеве са женом из своје прошлости (Пенелопе Круз), али неће бити сигуран да ли је у питању љубав или немилосрдна преваранткиња која га користи да би пронашла чувену фонтану Младости. Кад га натера да се укрца на „Освету Краљице Ане“, брод страшног пирата Црнобрадог (Иан Мекшејн), Џек ће се наћи на неочекиваној авантури у којој неће знати кога треба више да се плаши: Црнобрадог или жене из своје прошлости.

Интернационална глумачка постава укључује Џефрија Раша као осветничког капетана Хектора Барбаросе, Кевина Р. Мекналија као дугогодишњег другара капетана Џека, Сема Клафлина који игра одлучног мисионара и Астрид Берж-Фризби у улози мистериозне сирене.





Ster Cinemas Београд има још новости - а то је акција "Филм средом". Сваке среде, сви филмови са репертоара у свим терминима, за све посетиоце – могу се погледати по специјалним ценама (2Д филмови 250 дин. и 3Д филмови по цени од 350 дин.) Уведене су и нове категорије повлашћених карата.

Ster Cinemas Beograd и Детињарије поклањају Београђанима 2 x 2 карте за Пирате са Кариба 2Д у четвртак, 26. маја у  19:40h.
Како да учествујете? Једноставно је - на зиду Фејсбук стране Детињарија оставите свој коментар а ми ћемо затим одабрати победнике и објаснити им како да преузму карте. Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу