Нешто тражите?

четвртак, 24. новембар 2011.

Храбра Мерида стиже у јуну

Трејлер за нови Пиксаров филм "Брејв" (Храбра Мерида) однедавно се може погледати на Јутјубу. То је тринаести по реду анимирани филм Пиксар компаније, али је прва бајка и прва анимација у којој главну улогу има женска особа. У њему ћемо пратити причу девојке по имену Мерида, кћери краља Фергуса и краљице Елиноре, веома веште у баратању луком и стрелом. Решена да прати свој пут и тиме пркоси светој вековној традицији у очима три у племића: лордова МекГафина, Мекинтоша и Дингвола. Мимо своје воље Мерида покреће хаос у краљевству и у жељу да исправи ствар одлази до врачаре да потражи помоћ али је пожелела погрешну жељу која се и испунила. Биће присиљена да се суочи са проклетсвом које је покренула и откриће прави смисао речи: бравура.
Главној јунакињи - принцези Мериди глас позајмљује шкотска глумица Кели Макдоналд. Премијера је заказана за 22. јун 2012. године. Филм ће бити доступан и у 2Д и у 3Д верзији.



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу