Нешто тражите?

понедељак, 16. јануар 2012.

“Happy Feet 2" 3D стигао је у бископе - поклањамо карте!

Године 2006. појавио се филм који не само што је одушевио публику широм света, већ их је натерао да степују и певају из срца. Happy Feet успео је да обједини и публику и критику, тако да је освојио многе награде, од којих и Оскара за анимирани филм. Такође је, на свима приступачан начин покренуо тему која се тиче свих, о заштити животне средине и глобалном загревању. Редитељ оба дела, Џорџ Милер, објашњава: „Често говорим да је ово филм намењен одраслим људима у деци и деци у одраслим људима. Мислим да је један од разлога зашто је први део био толико успешан тај што је садржао идеју искрености, најпре према себи, идеју храбрости и идеју поштовања самог себе и целог света“.
Када је други део, Happy Feet кренуо, редитељ је изјавио: „Време је за забаву!“ Мамбл и Глорија су централни пар, она фантастично пева, он игра и постаје уважени члан заједнице царских пингвина и сви су опчињени њиховим ритмом. Али сада, ту је њихов син, мали Ерик, који ће морати да пронађе себе.
Филм на веома нежан и пријемчив начин прати путовање малог пингвина Ерика. Његово буквално путовање, повратак у своју заједницу и његово сазревање и проналажење сопствене вредности. На том путу Ерик спознаје праве вредности, пријатељство, породицу и љубав. Иако на самом почетку филма Ерик нема таленте као његови родитељи, до самог краја схватиће да препреке нису ствари које не могу да се пређу на свом путу, већ да су изазови који се увек могу савладати. Ствари које нас чине различитим не супротстављају нас другима, већ различитости једну заједницу чине лепшом и богатијом.

Tuck Vision и Детињарије читаоцима поклањају 3х2 улазнице за пројекцију "Happy Feet 2" у среду, 18. јануара у 18 часова. Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

6 коментара:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу