Нешто тражите?

уторак, 17. април 2012.

Catimini је стигао у Les Petits!


Када размишљамо о дизајну и моди, Французи се често сматрају предводницима. То се не односи само на моду за одрасле, већ и на гардеробу за бебе и децу. Catimini је француска компанија која се специјализовала за израду квалитетне гардеробе за децу. Њихове колекције су популарне широм света и доступне у величинама од рођења до 16. године.
 Catimini доноси јединствени стил одеће за децу у јарким бојама, користећи најбоље тканине  одличног квалитета. Иако су означени као луксузни бренд, када упоредите производ са другим брендовима, у односу на квалитет израде, постојаност боја и тканина, као и обиље руком рађених детаља, доћићете до закључка да је исплативији од многих. 

Поред традиционалних одевних предмета као што су мајица, панталоне, сукња, који су заиста другачији и препознатљиви, Catimini у својој линији производа има и гардеробу за све потребе, од јакне и скафандера, преко џемпера и прслука до таквих детаља као што су специјалне чарапе, ципеле, шешири и мараме.

Већ неколико година, овај врхунски бренд за децу доступан је у београђанима захваљујући бутику Les Petits. А најновија Catimini колекција, за пролеће-лето 2012., у продаји је од среде, 18. априла.  Добродошли у Les Petits!





















Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу