Нешто тражите?

четвртак, 26. април 2012.

Свечано отварање Kid's Fashion Weekend-а сутра у Делта Ситију


Модна манифестација за децу и тинејџере, под називом Kid’s Fashion Weekend 05 одржаће се од 27. до 29. априла 2012. године у Делта Ситију Београд. Уз подршку Скупштине града Београда и Делта Ситија, ову јединствену манифестацију, пети пут по реду, организује Афирмативни Центар.
Окупљајући најпознатије дечје брендове на домаћем тржишту Kid’s Fashion Weekend представља традиционалну београдску манифестацију какву имају све светске метрополе.
На свечаном отварању пролећног викенда моде за децу и тинејџере, у петак 27. априла од 18 часова, наступиће Музичка радионица Мари Мари, која ће својим веселим репертоаром дечијих песама на најлепши начин започети викенд током којег ће Делта Сити бити центар најкреативнијег и најзабавнијег програма за децу и тинејџере у граду.
На Kid’s Fashion Weekend 05  учествоваће многи реномирани брендови, медју којима су Idexe, Aldo, Mango, Moj kroj, Ninia, Monsoon, Beba kids, Hello Kitty који ће на ревијама пролећног викенда моде за децу и тинејџере представити најновије модне трендове за предстојећу сезону. Током трајања саме манифестације поред многобројних ревија на великој сцени, програм пролећног Kid’s Fashion Weekend-а биће обогаћен и разноврсним пратећим садржајима, анимацијама, музичким програмом и промоцијама дечјих књига.

Другог дана пролећног викенда моде, од 13 часова, одржаће се и избор за најлепше стилизованог дечака и девојчицу, за узраст од 0 до 4 године- ”The Best Baby Styling”, као и “The Best Mama Styling” – избор за најлепше стилизовану маму Kids Fashion Weekend-а, који окупљају велики број такмичара. Сви заинтересовани могу да се пријаве на самом дешавању. Уз вредне награде и пуно забаве на бини, овај део програма традиционално је један од најлепших момената манифестације.

Део програма на пролећном Kids Fashion Weekend-у биће посвећен тинејџерима. У недељу, 29. априла, од 17 часова кроз јавни час Sephora шминкера и ревијом фризура за матурско вече, одржаће се перформанс манекена Афирмативног центра на сцени и познатих личности које ће кроз предлоге стајлинга тинејџера за малу матуру затворити овај део програма кроз мини ревију.

Уз много забаве и доброг расположења упознаћете се са најновијим трендовима из света дечје моде и уживати у богатом пратећем програму пролећног Kids Fashion Weekend-a 05!

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу