Нешто тражите?

петак, 4. мај 2012.

Графичко-дизајнерска радионица за децу!

Овог викенда Креативна радионица  Дечјег културног центра Мајдан посвећена је припремама за учешће на изложби радова инспирисаних математиком – Сyстема, која се дешава у оквиру манифестације Мај месец математике!
Манифестација Мај месец математике има циљ да кроз своје програме илуструје где се то све математика налази у свету око нас и да је на овај начин приближи грађанима. Манифестацију организују Центар за промоцију науке и Математички институт САНУ-а.

Тема је: Настанак хармоније / The Begining of Harmony. Изложба Сyстема ће бити одржана на овогодишњем Миксер фестивалу од 25. маја до 2. јуна, а у оквиру манифестације Мај месец математике.
Изложба Сyстема се бави уметношћу као једним од многих поља у којима је математика увелико присутна и жели да подстакне на размишљање о томе где настаје хармонија у креативном процесу и каква је улога математике у нашој перцепцији склада у природи и уметности.

Радионице су бесплатне.

Сала: 1
Термин: субота и недеља (5. и 6. мај) од 13.00 до 15.00 сати
Пријава на office@dkcmajdan.org.rs или телефоном на 414.3101
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу