Нешто тражите?

петак, 4. мај 2012.

Cineplexx вам поклања улазнице за "Алвин и веверице 3"

Након прве две авантуре Алвина, Теодора и Сајмона, три живахне веверице које постају музичке звезде, стигла је нова авантура познатог откаченог веверичјег трија.
Веверице и њихове другарице из бенда „Чипетс“ запутили су се бродом на концерт, претворивши брод у своје игралиште. Недуго након поласка, међутим, дешава се бродолом, који их избацује на пусто острво далеко од сваке обале. Док покушавају да се врате кући, схватиће да острво и није толико пусто као што им се учинило.Овај пут њихов авантуристички дух одвешће их у узбудљиве егзотичне пределе.

Алвин и веверице, настале као ликови у машти једног музичара, одушевљавају публику широм света више од 50 година. Прва два анимирана филма о Алвину и веверицама појавила су се 2007. и 2009. године, и заједно су зарадили преко 800 милиона долара.



Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 3x2 улазнице за “"Алвин и веверице 3: Урнебесни бродолом"” за суботу 5. мај у 14:10h.
Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу