Нешто тражите?

четвртак, 31. мај 2012.

Сутра изложба Лего коцкица и Трансформерса



У Основној школи „1.300 каплара” (Панчина 1) на Звездари у суботу, 2. јуна, од 10 до 19 часова одржаће се изложба Лего коцкица и Трансформерс акционих фигура под називом „Дружимо се хумано”.
Цена улазница је 100 динара, а сав приход од изложбе намењен је лечењу малог Косте, ученика те школе.

У оквиру Лего поставке биће изложене диораме са темама епске фантастике, пирата са Кариба, Дивљег Запада, градског живота, научне фантастике и Ратова звезда, као и бројне појединачне креације чланова клуба. У оквиру Трансформерс поставке биће приказано преко 150 фигура из колекција чланова клуба, од оригиналних играчака из 1984. године до најновијих модела за колекционаре. Специјални учесник изложбе је Школа за нове технологије „Политехника” која ће представити лего роботе, а позивамо и све љубитеље лего коцкица да на изложбу донесу своје креације. 

Изложбу организује први Лего клуб у Србији – клуб „Скоцкани”, који је основан 2010. године и до сада је приредио већ четири изложбе (две у Новом Саду и две у Београду) у сарадњи са првим Клубом љубитеља Трансформерса – „ТрансФанс Србија”, основаним 2011. године.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу