Нешто тражите?

четвртак, 31. мај 2012.

Cineplexx и Детињарије вас воде на Снежану и ловца!

СНЕЖАНА И ЛОВАЦ (SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN)
Премијера 30. маја у биоскопима Cineplexx
У биоскопима од 31. маја 2012.

Режија: Руперт Сандерс
Улоге: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chis Hemsworth, Sam Claflin, Ian McShane, Bob Hoskins, Nick Frost,...
Сценарио: Evan Daugherty, John Lee Hancock, Hossein Amini
Жанр: Епска акциона авантура
Студио: Universal

У акционој авантури епских размера „Снежана и ловац“, Кристин Стјуарт („Сумрак сага“) игра једину особу у земљи која је лепша од зле краљице (оскаровка Шарлиз Терон) која жели да је уништи. Али оно што зла владарка ни не претпоставља јесте то да је ову девојку, која је успела да јој се отргне и прети да јој преотме власт, вештини ратовања обучавао нико други до ловац по имену Ерик (Крис Хемсворт, „Тор“). А управо је он послат да је убије.

Сем Клафлин („Пирати са Кариба: на чудним плимама“) придружује се екипи интернационалних звезда у улози Вилијама, младог војводе који је већ дуже очаран Снежаниним пркосом и унутрашњом чистотом. Он ће се придружити патуљцима који прате Снежану и ловца на овом фантастичном путовању.

Нова верзија легендарне приче која оставља без даха стиже од Џоа Рота, продуцента који стоји иза „Алисе у Земљи Чуда“, продуцента Сема Мерсера („Шесто чуло“) и признатог редитеља реклама и врхунског визуалисте Руперта Сандерса.
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за “Снежану и ловца“ за суботу 2.јун у 15:30h.
Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Снежана и ловац"и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!  



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу