Нешто тражите?

петак, 18. мај 2012.

Прва берза играчака сутра у Калемегданском парку

ЈП „Београдска тврђава” и Клуб љубитеља играчака сутра од 11 до 17 часова на Калемегдану, код фонтане „Борба” организују прву берзу играчака.
Прикупљене играчке донираће се родитељским кућама на Сењаку и Новом Београду, у којима бораве деца оболела од рака која долазе у Београд на лечење, као и Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској.

Клуб љубитеља играчака из Београда организује једном месечно берзе играчака у клубу „Гоод тимес”, на којима се окупљају деца и одрасли и међусобно размењују, купују и продају све врсте играчака.

Главна активност клуба је да се бави хуманитарно-добротворним радом у виду различитих хуманитарних акција.

Вртићима и дечјим одељењима болница и домова здравља поклањају се отворене и затворене полице са ситнијим играчкама, плишане и гумене играчке, пазле и дечији цртани филмови едукативног карактера.

ЈП „Београдска тврђава” увек радо учествује у свим хуманитарним акцијама и труди се да својим друштвено одговорним понашањем помогне организацијама и појединцима којима је помоћ неопходна.

Жеља организатора је да ова манифестација прерасте у пролећну традицију у једном од најлепших београдских паркова – парку Калемегдан.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу