Нешто тражите?

среда, 23. мај 2012.

Extreme Intimo нова авантура!

Extreme Intimo се овог пролећа потрудио да нас баш развесели! Дизајнери су тропске боје и мотиве уклопили са њиховим препознатљивим пругицама и туфницама, доносећи нам колекцију којој стварно мало ко може да одоли.
Жене и девојчице своје пролеће могу обојити колекцијом којој доминирају живописне боје као што су пинк, тиркизна и зелена, уз раскошне мотиве из тропских крајева. Савршена је за све оне који би што пре да призову вреле летње температуре.

Онима који већ сада сањају далеке пределе и размишљају која дестинација је следећа на реду Extreme Intimo доноси разиграну колекцију Fashion travel. Намењена је женама, мушкарцима, али и девојчицама и дечацима. Кључни мотиви су фотоапарат и винтиџ комби који недвосмислено асоцирају на сва та забавна путовања. Женски део колекције обојен је љубичастом и минт, уз преслатке модне скице.




 
Extreme Intimo је, као што је очекивано, припремио нешто једнако занимљиво и за мушкарце и дечаке. Њихов део колекције је такође обојен интензивним бојама, али у мужевнијој палети: ту је неколико нијанси зелене боје, тиркизна, светло плава, али и црвени акценти. Клинце ће одушевити цртежи диносауруса, док су модели за мушкарце украшени мотива алигатора и тропског цвећа.






А ту су и преслатка Дизни колекција, као и колекција у част Олимпијских игара у Лондону:
 
 



 




 Купаћи костими за најмлађе тематски су повезани са колекцијама:




Pin It Now!

1 коментар:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу