Нешто тражите?

понедељак, 3. септембар 2012.

Бесплатна радионица „Деца праве роботе”

Бесплатна радионица за децу од 7 до 14 година, под називом „Деца праве роботе”, биће одржана у недељу 9. септембр, са почетком у 10 часова, у холу КЦ Раковице.

Мала школа електронике ће се представити промотивном радионицом JunkBot, у којој свако може да направи робота од ствари у кући које му више нису потребне. Ова радионица има за циљ промоцију логичког размишљања као и промоцију науке, технике и електронике на едукативан и занимљив начин. Деца, учесници радионице осмислиће изглед и направити роботе онако како они желе, а према упутствима и сугестијама инструктора. Роботи ће радити на батерије и моћи ће да се крећу.

Сав прибор и материјал је обезбеђен, а учешће је бесплатно. Број деце која могу присуствовати радионици је ограничен, па је потребно да се заинтересовани што пре пријаве на телефон 061/2648-616 или на мејл skolaelektonike@gmail.com.

Радионицу води дипломирани инжењер Душан Милић, који је 2011. године као подршку деци коју занима наука, техника и електроника, покренуо Малу школу електронике за основце. (Beoinfo)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу