Нешто тражите?

понедељак, 3. септембар 2012.

Cineplexx вас води на Храбру Мериду 3D!

Анимирани филм "Храбра Мерида" (Brave), у продукцији студија Дизни/Пиксар, премијерно је приказана у Београду 1. септембра.
Мерида је одлична стреличарка и плаховита ћерка краља Фергуса (Били Коноли) и краљице Елинор (Ема Томсон).  Одлучна у томе да сама кроји свој живот, Мерида ће се оглушити о древни обичај кога бучни лордови сматрају светињом: огромни лорд Мекгафин (Кевин Мекид), набусити лорд Мекинтош (Крег Фергусон) и свадљиви лорд Дингвол (Роби Колтрејн). Меридини поступци ће ненамерно покренути хаос и љутњу у краљевству, а кад буде потражила помоћ од ексцентричне мудре жене (Џули Волтерс), оствариће јој се злосрећна жеља. Опасност која следи примораће Мериду да открије значење праве храбрости како би поништила страшну клетву пре него што буде прекасно. 

Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм "Храбра Мерида 3Д" за уторак, 4. септембар у 16:30h.
Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Храбра Мерида" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу