Нешто тражите?

понедељак, 3. септембар 2012.

Француски институт: упис на радионице и изложба радова

Већ две године креативне радионице Француског института окупљају децу од четири до шест година која се спремају да уче француски кроз игру са различитим материјалима и ликовним техникама.
Уједно се упознају са основним појмовима историје уметности или рециклаже.

Ово је прилика и да Институт представи своју понуду радионица и курсева који се односе не само на најмлађе, већ и на децу школског узраста, адолесценте и, наравно, њихове родитеље. Деца могу да користе богати фонд медијатеке где могу да уживају у омиљеним књигама, стриповима, музици или филмовима.

Изложба дечјих радова полазника креативних радионица, под називом "Деца имају реч" биће отворена до 8. септембра у Француском институту (Кнез Михаилова 31). Изложба је отворена од уторка до петка од 13.00 до 19.00 и суботом од 10.00 до 15.00. Улаз је слободан.

Радионице за децу
Захваљујући радионицама Француског института, које имају за циљ да приближе предшколској деци свет француског језика, већ скоро десет година више од хиљаду малишана испод седам година започело је учење језика и то на истовремено забаван и образован начин. Активности током радионица, као што су читање прича и бајки, приказивање цртаних филмова, певање песмица и рецитовање, гледање представе, цртање и креативни рад, веома су разноврсне али увек имају одређену тему која окупља децу и омогућују им да без напора и кроз игру стекну значајан фонд речи и језичку основу.

Радионице суботом одржавају се у четири групе за децу од четири до шест година подељене по узрасту. Радионице средом, због све већег интересовања, биће отворене за две нове групе за децу од три до 4,5 година, и то од 11.00 до 12.00 и од 17.00 до 18.00.

Упис траје до 7. септембра – позовите 3023-654. (danubeogradu.rs)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу