Нешто тражите?

среда, 5. септембар 2012.

Први Породични викенд у биоскопима „Cineplexx" и „Вилин град“

Први Породични викенд у биоскопима „Cineplexx Delta City“ у Београду, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ у Крагујевцу и „Вилин град“ у Нишу одржаће се 8. и 9. септембра.

Током овог викенда од 12 до 16 часова посетиоци биоскопа „Cineplexx“ моћи ће да уживају у филмовима за децу и породицу, међу којима ће бити летњи хитови „Ледено доба 4: померање континената 3Д“, „Мадагаскар 3: најтраженији у Европи“, „Чудесни Спajдер-Ман 3Д“, као и нов анимирани филм „Храбра Мерида 3Д“.

Део Породичног викенда биће забавни пратећи програми. У сва три биоскопа гостоваће маскоте из популарних дечијих филмова, мађионичари, балонџије и остали забављачи. Уз то, у холу београдског и крагујевачког биоскопа ће, поводом анимираног филма „Храбра Мерида 3Д“, бити постављен полигон, на коме ће малишани моћи да вежбају вештину стреличарства, под руководством спортског клуба „Арена No 1“. У београдском „Cineplexx-у“ посетиоци ће 8. септембра од 15 до 17 часова моћи да учествују и у „Леденој мењажи“, великој акцији размене 3Д картица са јунацима из филма „Ледено доба 4: померање континената”.

Малишане који током Породичног викенда посете биоскопе „Cineplexx“ и „Вилин град“ очекује по примерак часописа „Мали Политикин забавник“ на поклон, док ће мали посетиоци биоскопа „Cineplexx“ у Београду добијати и „Fun & Fit Kids” производе.

У понуди „Cineplexx-а“ ће бити и специјални Породични мени, који ће посетиоцима бити доступан једино уз картицу Породичног филм клуба, по популарној цени. Картица омогућава и попусте за све млађе од 14 година и још многе погодности. Више о картици и томе како се учланити у Породични филм клуб могуће је сазнати на адреси http://porodicniklub.cineplexx.rs.

Породични викенд ће, након септембра, постати део редовног месечног програма биоскопа „Cineplexx“, уз премијере најбољих филмова намењених деци и породици, поклоне и промоције. Одржаваће се сваког првог викенда у месецу.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу