Нешто тражите?

понедељак, 17. септембар 2012.

Cineplexx вам опет поклања улазице за Храбру Мериду!


Пиксаров најсмелији, најпрефињенији и најкомплекснији филм до сад, прича о храброј Мериди приказује се у Србији од 1. септембра, синхронизовано, титловано и 3Д.

Још од давних времена, приче о епским биткама и мистичним легендама су се преносиле с генерације на генерацију преко брдовитих предела Шкотске. У Храброј Мериди нова прича ће се придружити предању кад се храбра Мерида (глас јој позајмљује Кели Мекдоналд/Милена Моравчевић) супротстави традицији, судбини и најстрашнијим зверима.

Мерида је одлична стреличарка и плаховита ћерка краља Фергуса (Били Коноли/Ненад Ћирић Ћира) и краљице Елинор (Ема Томсон/Весна Станковић). Одлучна у томе да сама кроји свој живот, Мерида ће се оглушити о древни обичај кога бучни лордови сматрају светињом: огромни лорд Мекгафин (Кевин Мекид/Бранислав Платиша), набусити лорд Мекинтош (Крег Фергусон/Драган Вујић Вујке) и свадљиви лорд Дингвал (Роби Колтрејн/Слободан Бештић). Меридини поступци ће ненамерно покренути хаос и љутњу у краљевству, а кад буде потражила помоћ од ексцентричне мудре жене (Џули Волтерс/Горица Поповић), оствариће јој се злосрећна жеља. Опасност која следи примораће Мериду да открије значење праве храбрости како би поништила страшну клетву пре него што буде прекасно.

Храбра Мерида говори о борби тинејџерке да пронађе себе и да сама креира своју судбину.

- Конкретније, ради се о Меридиној борби да помири оно како је свет доживљава и како она види себе. Мораће да пронађе праву храброст дубоко у себи – рекао је редитељ филма Марк Ендруз.

Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм "Храбра Мерида" за уторак, 18. септембар у 19:10h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Храбра Мерида" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу