Нешто тражите?

уторак, 27. новембар 2012.

Кикебу онлајн шоп - опрема за бебе и децу

Кикебу је онлајн продавница оригиналних, практичних и висококвалитетних производа намењених бебама и налази се у Новом Саду.
За сада, Кикебу производи могу се набавити једино преко веб шопа.

Кикебу има циљ да побољша квалитет живота новорођенчади, деце и њихових родитеља кроз понуду корисне и модерне опреме високог квалитета, направљене од природних материјала, шарених и јаких боја, по приступачним ценама.

Сви Кикебу производи су израђени ручно а направљени су од материјала који су безбедни за новорођенчад. Сви производи се могу прати у веш-машини према инструкцијама које се добијају уз њих.

Кикебу у својој понуди има мараме и слинг за ношење беба, вреће за спавање, улошке за колица, ћебенца и простирке за бебе, шушкаве играчкице, дечије пешкире за  плажу. 

А осим своју бебу, Кикебу производима можете обрадовати и своје пријатеље и рођаке који су постали родитељи - ако желите некога да изненадите на леп и оригиналан начин, изаберите неки поклон на сајту, и Кикебу ће га послати у Ваше име! Уз минималну доплату Ваш поклон ће бити запакован у украсни папир, украсну памучну кесицу или у украсну кутију, уз честитку са Вашом персонализованом поруком!

Понуду Кикебу интернет продавнице погледајте овде.  
Придружите се и Кикебу Фејсбук страници како бисте били у току са новитетима у понуди.

Кикебу - најбоље за бебу!

 








 
 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу