Нешто тражите?

среда, 28. новембар 2012.

Тарамаунт филм поклања вам карте за "Пет легенди"

Најновији анимирани филм Пет легенди (Rise Of The Guardians) од четвртка, 29. новембра, стиже на редовне репертоаре наших биоскопа.
Шта би било кад би постојале још неке приче о Деда Мразу (Алек Болдвин/ Драган Вујић Вујке), Ускршњем Зеки (Хју Џекмен/ Бојан Лазаров), Вили Зубић (Ајла Фишер/ Јелена Петровић) и Пешчанку од оних у које сви верују? Шта кад би доброћудни даваоци поклона, јаја, пара и снова били много више од онога што мислимо? У анимираном Дримворксовом филму „Пет легенди“, они то и јесу! Бесмртни, снажни и брзи, ове дечије легенде имају задатак да свим силама заштите невиност и машту код деце свих узраста. Кад се претња појави која планира да збрише све Чуваре тиме што ће деци убити наду и снове, овим вољеним крсташима биће потребна помоћ Џека Мраза (Крис Пајн/ Милан Антонић), невољног новог регрута који би радије уживао у зимском дану него спасавао свет.

Од најудаљенијих дубина Северног пола, преко кровова Шангаја и маленог града у Новој Енглеској, Чувари ће се укључити у епску борбу против заводљиво покварене бабароге Мркија (Џуд Ло/ Синиша Убовић), чије махинације да покори свет ширећи страх по целом свету може да победи само снага вере... и магија Чувара.

„Пет легенди“ су више од скупа омиљених легенди из детињства, они су група хероја са изванредним способностима. Кад зли дух, познат под називом Мрки, реши да сруши сва наша вољена веровања, бесмртне легенде мораће по први пут да удруже снаге и заштите наду, веровања и машту која живи у свима нама.
У овој епској 3Д фантазији/авантури играју Алек Болдвин као Север (Драган Вујић Вујке), Хју Џекмен као Ускршњи Зека (Бојан Лазаров), Ајла Фишер игра Вилу Зубић (Јелена Петровић), Џек Мраз је Крис Пајн (Милан Антонић), док Мркија игра Џуд Лоу (Синиша Убовић)

Детињарије и Тарамаунт филм поклањају Вам 2x2 карте за филм ПЕТ ЛЕГЕНДИ, за 1. децембар у 16 сати у Дому Синдиката.  Пројекцији ће присуствовати глумци који су синхронизовали филм, а у 15h долазе аниматори који ће децу забављати бојењем лица и прављењем балона. 
Пријавите се за улазнице слањем и-мејла са насловом "Пет легенди" на detinjarije@gmail.com. Срећно!


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу