Нешто тражите?

субота, 15. децембар 2012.

Monnalisa i Hitch-hiker - Супер стар на дан!

Целодневно модно дешавање за децу “СУПЕР СТАР НА ДАН” одржава се у суботу и недељу 15. и 16. децембра 2012. године у Меркатор Центру Београд.
Дечаци и девојчице, који су се унапред пријавили, бираће најлепшу гардеробу из свих Monnalisa и Hitch-hiker колекција и након симпатичног момента намештања фризуре и шминкања позираће испред фотографа Петра Вујанића, тако да ће догађај изгледати као професионално модно фотографисање. Специјално за ту прилику централни трг Меркатор Центра Београд биће претворен у монтажну дечију собу са кутком за дечаке и девојчице и фотографски студио. Као поклон, мали модели добијаће фотографије као сећање на ово несвакидашње модно дешавање.
Monnalisa је модна линија високе моде, присутна је на домаћем тржишту од ове године. Класична али посебна дечија гардероба израђена од најквалитетнијих материјала, комбинација смелих шара, боја и Дизнијевих принтова на које овај италијански бренд има ексклузивно право коришћења. У понуди има одећу за децу од 0 месеци до 16 година. Моналисине колекције чини шест модних линија међу којима је Monnalisa Bebe - забавна и удобна модерна одећа за најмлађе, Monnalisa Chic - елегантна и софистицирана гардероба за свечане прилике, тренди Jakioo одећа , NY&LON спортска гардероба сведеног дизајна и Hitch-hiker модна линија за дечаке посебна због боемско-шик концепта и елегантних детаља. Овај бренд можете наћи у ТЦ Нови Меркатор у Београду и ТQ Плаза у Будви.





Pin It Now!

2 коментара:

  1. Lepo,samo ste propustili vaznu stvar da napomenete! Cene odece ova dva brenda,koje su za nase uslove astronomske

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja koliko znam, cela akcija je bila potpuno besplatna.
      A na trzistu nam je falio brend poput Monnalisa.
      Cena je adekvatna onome ko moze da je priusti i neumesno je isticati licne mogucnosti u ime svih. Za svakog ima po nesto, to jeste sustina.

      Избриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу