Нешто тражите?

уторак, 15. јануар 2013.

Узбудљива детективска прича за децу „Коко и духови“ у биоскопима од 24. јануара

 
Из Хрватске стиже биоскопски хит снимљен према популарном роману за децу Ивана Кушана.
„Коко и духови“, узбудљива детективска прича о дечаку Кокоу и његовој групи другара који негују пријатељство, али и авантуристички дух, наћи ће се на редовном биоскопском репертоару од 24. јануара.

Овај филм, заснован на истоименом роману за децу аутора Ивана Кушана и велики биоскопски хит у Хрватској, прати авантуре дечака Кокоа који се са родитељима усељава у нови стан. Ту је некад живео Винцек, стари шкртац чија је смрт обавијена тајном. Коко се упушта у опасну истрагу заједно са својом сестром Марицом, верним псом Царем и забринутим родитељима.

Дечак и његови пријатељи покушаће да сазнају да ли духови заиста постоје, те зашто покушавају да отерају Кокоа и његову породицу. У бурном расплету ове детективске приче сазнаћемо да ли ће Коко и његови другари успети да реше загонетку пре одраслих.

Редитељ овог остварења, Даниел Кушан, рођен је 25. јануара у 1975, у Загребу. Познат је као редитељ, глумац и сценариста. Има већ 11 филмова иза себе, те неколико награда, од тога две за режију филма „Коко и духови“. Његов отац је још пре пола века написао истоимену књигу, која и данас осваја младу публику, те је овај филм заокружио целу детективску причу.

Тренутно је у току снимање наставка приче о Кокоу, „Загонетни дечак“, а у плану је да се о овом јунаку и његовим другарима сниме укупно 4 филма.
 


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу