Нешто тражите?

субота, 19. јануар 2013.

Мушкарци водитељи искусили колико боли порођај

Два холандска водитеља одлучили су да искусе контракције које свака жена има пред порођај како би доказали да су жене слабији пол и да је то разлог зашто тако тешко подносе болове приликом порођаја.
У својој емисији “Заморчићи” Денис Сторм и Валерио Зена раде свакакве лудорије, а у последњој су од лучили да искусе болове порођаја. Отишли су једну клинику у Холандији где помоћу електро стимулација свако може осетити колико заиста боли порођај. Пре почетка експеримента обојица су са подсмехом питали медицинске сестре да ли ће можда и они вриштати и псовати као што то раде жене. И насмејали су се кад су им сестре рекла да је то загарантовано.
 

Као и при правом порођају, кренули су са благим контракцијама, чији бол су њих двојица прикрили смејањем, међутим када је прошло извесно време и када су почели болови контракција пред сам порођај, њих двојица су вриштали, скакали и стискали јастуке. Водитељи су се на крају сложили да је целокупно искуство једнако мучењу и запитали се да ли желе да и њихове жене прођу кроз такво једно искуство. (Svet.rs)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу