Нешто тражите?

петак, 18. јануар 2013.

"Лисица и пас"– прича о пријатељству!

Од 18. јануара потражите на киосцима четрнаесту књигу из колекције Дизнијеви класици. Представљамо вам причу о једном пријатељству и искушењима која су га задесила.
Постоје многа пријатељства, али можда ниједно није толико необично као оно између ловачког пса и лисице. Госпођа Твид је на свом имању пронашла младунче лисице које је остало без маме. Усвојила га је и дала му име Тод. У међувремену је њен комишја ловац Ејмос Слејд довео кући штене ловачког пса који се зове Копер. Њих двојица су време проводили у игри и јурњави. Постали су најбољи пријатељи. Ипак једном лисцу није било место на фарми ловца и његових паса, а када је Ејмос Слејд запретио да ће убити Тода удовица Твид одлучује да га одведе у шуму и пусти да настави свој живот у безбеднијем окружењу. Стари пријатељи се после неког времена срећу у шуми у лову на лисице. Њихово пријатељство ће тада бити на проби. Крај ове приче узбудљиве приче пронађите сами у новој сликовници из Дизнијеве колекције.

Сликовница је настала према роману који је 1967. написао Данијел Прат Маникс (1911-1997) и Дизнијевом цртаном филму из 1981.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу