Нешто тражите?

четвртак, 24. јануар 2013.

"Коко и духови" у Cineplexx-у - освојите карте!

"Коко и духови" је екранизација једне од најпопуларнијих дечјих књига у СФРЈ. У питању је  истоимени роман  хрватског писца Ивана Кушана из 1958. године.
 
Коко и духови је узбудљива детективска прича о дечаку Кокоу који се сели из села у град, где упознаје нове другаре.Коко се са родитељима усељава у стан који је некад припадао Винцеку, старој шкртици чија је смрт обавијена тајном. Ускоро се и сам Коко упушта у опасну авантуру заједно са својом сестром Марицом, верним псом Царем и забринутим родитељима. Покушаће да сазна да ли духови заиста постоје, те зашто покушавају да отерају Кокоа и његову породицу. У бурном расплету ове детективске приче сазнаћемо да ли ће Коко успети да реши загонетку пре одраслих.
 
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм Коко и духови за петак 25. јануар у 15 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Коко и духови" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу