Нешто тражите?

понедељак, 11. фебруар 2013.

Конкурс за децу "Суперхероји кухиње”

Компанија Delhaize Србија и Београдска кухиња организују конкурс за шест промотера здраве исхране и здравог начина живота "Суперхероји кухиње”. Како је наведено, конкурс се односи на дечаке и девојчице узраста од 12 до 16 година који су духовити, шарматни, енергични, здраво живе, добри су ђаци, воде рачуна о томе шта једу и желе да буду промотери здравих стилова живота међу децом и адолесцентима.
Конкурс је отворен до 20.фебруара, а почетком марта на финалном кастингу биће изабрано укупно шест дечака и девојчица узраста од 12 до 16 година који су духовити, шарматни, енергични, добри су ђаци, воде рачуна о томе шта једу и желе да буду промотери здравог стила живота међу вршњацима, кроз наступ у оквиру позоришног перформанса који ће се изводити у основним школама као и кроз јавни наступ телевизији и радио станицама.

Сви изабрани кандидати имаће могућност да прођу стручну обуку о јавном наступу коју ће водити екипа познатих глумаца и водитеља, као и обуку о здравој исхрани и кувању која ће бити организована у сарадњи са средњом Туристичко угоститељском школим као и у најпознатијим београдским ресторанима. Обуком је обухваћено и учешће у позоришној едукативној представи заједно са глумцима позоришта Бошко Буха, која ће се играти у београдским основних школама. "Суперхероји кухиње” имаће прилику да промовишу здаве стилове живота у телевизијским и радио наступима.

Детаљније информације и пријаве могу се наћи на сајтовима: www.maxi.rs, www.beogradskakuhinja.rs, www.dkcmajdan.org.rs. Рок за попуњавање пријаве је 20.фебруар, а финални кастинг ће бити одржан 2. и 3. марта у Дечијем културном центру “Мајдан”.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу