Нешто тражите?

петак, 15. март 2013.

"Крудс" претпремијерно 16. и 17. марта

Нова 3Д авантура студија Dreamworks Animation,, “Крудс“, овог викенда ће бити претпремијерно приказана у биоскопима. Посетиоце у Београду и Новом Саду очекује дружење са глумцима и бројне забавне активности које тематски прате овај филм.
Драган Вујић, Ђурђија Цветић, Марко Јанкетић, Ивана Поповић, Весна Паштровић и Стеван Пиале, који су позајмили гласове члановима породице Крудс, у суботу ће се представити публици у београдским биоскопима "Колосеј",  "Cineplexx Delta City" и "Roda Cineplex", док ће се новосадској публици глумци представити у недељу, у биоскопу "Arena Cineplex".
 

У суботу, 16. марта од 12 до 14 часова малишани ће моћи боље да упознају преисторијску еру у којој живе Крудси кроз радионицу пећинског сликарства у "Cinema Cafe-у" биоскопа "Колосеј". Ову радионицу, као и изложбу познатих пећинских цртежа, која ће трајати до 23. марта, приредиће Дечији клуб Народног музеја.
 

У недељу, 17. марта, у 12 часова у Food Court-у на другом спрату "Ушће Шопинг Центра", најмлађи ће моћи да учествују у Крудс школицама и освоје сјајне награде из филма. Осим глумаца из филма, друштво ће им правити и професионални тим аниматора.

На редовном биоскопском репертоару филм ће се наћи од 21. марта.


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу