Нешто тражите?

субота, 16. март 2013.

Архикултура - архитектонске радионице у Мајдану

АРХИКУЛТУРА је програм архитектонских радионица који на савремен начин буди дечију свест о простору и подстиче на креативни приступ решавању проблема.
У директној комуникацији са младим архитектима и раду на сопственим малим пројектима, деца развијају способност просторног мишљења, инвентивност и истрајност – вештине које ће их учинити успешнијима коју год струку да одаберу.

Први циклус Архикултуре - март/јун 2013

ЦИЉНА ГРУПА: Програм је намењен деци основношколског узраста
ТРАЈАЊЕ: Пролећни циклус траје 14 недеља – од 6. марта до 5. јуна
ТЕРМИН: Радионице се одржавају средом од 19 – 21h
МЕСТО: Дечији културни центар Мајдан, Козјачка 3-5, Београд / сала 3

Тема првог циклуса АРХИКУЛТУРЕ је ПРОСТОР.

Деца ће се кроз практични рад бавити доживљајем простора, обликом, елементима. Кроз низ макета ћемо истраживати дечије визије собе, куће, града. Пробаћемо да разумемо који простор је добар за живот, који за рад, а који за игру и уживање? Како се понашамо у различитим просторима? Како се крећемо и оријентишемо у простору?У чему се разликује простор намењен деци од простора намењеног одраслима?

Циклус радионица биће завршен изложбом дечијих макета и завршних пројеката.

Услови и пријављивање
БРОЈ ПОЛАЗНИКА је ограничен на 20 ђака ПРИЈАВЉИВАЊЕ и информације о цени и попустима: office@proces.rs и 063.8308.128 - Биљана Бранковић
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу