Нешто тражите?

четвртак, 4. април 2013.

Породични викенд у биоскопима „Cineplexx“ - поклањамо карте за филм "Замбезија 3Д"!

Породични викенд у биоскопима „Cineplexx Delta City“ у Београду и „Cineplexx Крагујевац Плаза“ у Крагујевцу одржаће се 6. и 7. априла. 
У оквиру овог викенда, мали посетиоци и њихови родитељи моћи ће премијерно да погледају нови анимирани филм „Замбезија 3Д“, синхронизован на српски језик, чија је прича смештена у бучан град птица близу величанствених Викторијиних водопада. У суботу, 6. априла од 14 до 17 часова, посетиоци београдског „Cineplexx-а” имаће прилику да упознају глумце који су позајмили гласове јунацима „Замбезије“: Марка Марковића, Дубравку Ковљанић, Милицу Јанкетић, Марка Јанкетића и Павла Јеринића.

Током Породичног викенда, на репертоару ће још бити и популарна сага о пећинским људима „Крудс 3Д“ и прича о чувеном чаробњаку „Оз велики и моћни 3Д“.

Поред филмских остварења, посетиоце очекује и забавни програм у периоду од 12 до 17 часова. Мали посетиоци ће моћи да учествују у креативним радионицама, да се друже са маскотама и да погледају нове трикове мађионичара. Такође, малишани, чланови Породичног филм клуба, добиће на поклон Мали Политикин забавник. 
 
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм „Замбезија 3Д“  за недељу, 7. април у 13:30 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Замбезија" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

7 коментара:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу