Нешто тражите?

среда, 21. август 2013.

„Пирати“ и „Диносауруси“ на видику!

Лагунина издавачка продукција за најмлађе постала је богатија за два сјајна наслова, енциклопедија Larousse за најмлађе, „Пирати“ и „Диносауруси“. Ова јединствена издања на нашем тржишту обједињују књигу, налепнице и слагалицу у исто време. Књиге су штампане ћириличним писмом и имају изразит едукативни карактер уз свесно поигравање језиком. Намењене су деци узраста од 3 до 6 година.

Читајући „Пирате“ млади читаоци ће научити делове пиратског брода, сазнаће како пирати живе, и ко све чини посаду на таквом броду.
Уз „Диносаурусе“ малишани ће научити називе диносауруса, њихову морфологију, начин исхране и друге важне карактеристике. На крају обе књиге ће наћи занимљиву игру с налепницама којих има и више него што је потребно за саму игру, тако да ће им вишак послужити да украсе књигу, свеску или већ нешто друго.

Тематске слагалице на крају књиге ће посебно обрадовати малишане јер функционишу као поклон-додатак.

„Пирате“ и „Диносаурусе“ можете пронаћи у свим књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца као и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу