Нешто тражите?

четвртак, 22. август 2013.

Дечја радионица "Чаролије прошлости" у Народном музеју

Трудећи се да и млађим посетиоцим представи раздобље од 2. до 6. века, током кога је простор данашње Србије био поприште важних историјских догађаја који су обликовали судбину великог Римског царства, у суботу 31. августа у 13 часова, Дечји клуб Народног музеја реализоваће у атријуму Народног радионицу за децу различитих узраста.

Током радионице Чаролије прошлости учесници ће открити на који начин су изузетне личности и актуелне прилике утицале на животе занатлија, трговаца, царева, војника, ветерана и свих других становника Балкана.
Дружећи се са сарадницима Одељења за едукацију, деца ће, играјући се, учити о античној епохи, римским царевима и толеранцији.
Како је број места ограничен, сви заинтересовани се моле да свој долазак најаве до петка, 30. августа до 16 часова путем електронске поште eduka@narodnimuzej.rs  или позивом  на бројеве  011 3306019 и 060 8075035.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу