Нешто тражите?

уторак, 15. октобар 2013.

Бесплатна школа трчања за децу од 1. октобра

 
Дечији културни центар Мајдан, Градска Општина Савски венац и Running, спортски клуб који се бави организовањем тренинга и спортских догађаја а пре свега промоцијом спорта и активних животних стилова, у току септембра уписује прву генерацију деце у школу трчања предшколског узраста и узраста од 6 до 10 година.
Од октобра до краја децембра, тренинзи ће се одвијати два пута недељно: средом од 17 до 18 часова и суботом од 16 до 17 часова у спортској сали Дечијег културног центра Мајдан, а када време то буде дозвољавало  - у Хајд парку. Са децом ће, поред искусног тренера, на иновативан и занимљив начин, кроз месечне радионице, радити и нутрициониста - диететичар и тим дечијих психолога како би се код деце подстакао развој свести о здравој исхрани.

Заједничка жеља организатора је  да кроз овакве бесплатне програме а кроз игру и дружење ваннаставна физичка активност постане најомиљенија дечија обавеза, а касније, изграђен активан животни стил као обавеза која се подразумева и негује кроз живот.

Дисциплина, преданост, тачност, марљивост, вредност, посвећеност, рад, храброст, добро расположење и неодустајање од постављених циљева само су неке од карактеристика и вредности које градимо бавећи се трчањем и спортом, а чија нас примена у свим осталим сегментима живота чини здравијим, срећнијим, бољим и

Више информација и пријаве: milena@running.rs, jovana@running.rs или 064/5594670.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу