Нешто тражите?

четвртак, 17. октобар 2013.

Освојите карте за велико викенд финале и специјално филмско затварање 9. Кидс феста


9. Дечији фестивал затвара се у недељу у Дому синдиката специјалном филмском тачком коју је написао и режирао познати редитељ и кореограф Милош Пауновић.

9. Дечији фестивал Кидс фест ове године први пут организује велико финале за викенд 19. и 20. октобра у Дому синдиката, у оквиру којег ће посетиоци фестивала моћи да се забаве дружећи се са аниматорима, мађионичарима и маскотама, као и да добију лепе и слатке поклоне.

 Од 10 до 17х у Дому синдиката деца ће имати прилику да се опробају у стреличарству, видео игрицама, глуми, да се друже са маскотама из „Животињског царства“, а у суботу 19. октобра у 15 h „UMS-Love2Dance“ одржаће занимљиву плесну радионицу.

 Специјални гости Кидс феста током викенда биће Гитар Арт фестивал, који ће представити своје едукативне курсеве: Креативни курс гитаре и музичко - уметнички центар „Magic Art World“, намењене деци од 3 до 15 година. За посетиоце Кидс феста током 19. и 20. октобра од 15h биће организоване музичке радионице и мини гитарски концерт гитаристе Владана Стојиљковића.

У недељу, 20. октобра у 16:30, 9. Кидс фест се свечано затвара специјалном филмском тачком, коју су приредили деца глумци и глумице из студија БИС на челу са менторком, глумицом Душицом Новаковић. Кратки, несвакидашњи комад инспирисан је филмском историјом, и у њему талентовани млади глумци певају, заљубљују се, имитирају најпознатије светске глумце и засмејавају публику до суза. Публика ће препознати сцене из култних филмова „Титаник“, „Певање на киши“, „Буч Касиди и Санденс Кид“, „Досије X“, „Осми путник“, „Предатор“, „Ратови звезда“, „Мулен руж“, али и неких новијих биоскопских хитова. Писац сценарија, кореограф и редитељ је Милош Пауновић, а у тачки наступа и Борис Лукман, финалиста такмичења „Ја имам таленат“.

Након свечаног затварања следи пројекција филма „Мала велика панда“. Негде у кинеским висоравнима, опстанак панди је угрожен јер су се људи превише приближили њиховом природном станишту. Пошто су панде веома лење, потребан је неко да их „раздрма“. Иако је мали, Панди је једини који може да спаси своју врсту. „Мала велика панда“ је европско-кинеска продукција и најскупљи кинески анимирани филм до сада. На овом филму радио је велики број креативних екипа из разних земаља, а цео филм нацртан је руком.

Детињарије и Мегаком филм поклањају вам 2х2 карте за филм "Мала велика панда" 20. октобра у 16:30 часова у Дому синдиката. Пошаљите и-мејл са насловом "Мала велика панда"  на detinjarije@gmail.com и у њему обавезно наведите ваше име и презиме. Срећно! 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу