Нешто тражите?

четвртак, 17. октобар 2013.

„Још нам само але фале“ и „Невидљива птица“, књиге уз које су одрастале генерације деце, поново у продаји!

"Још нам само але фале“ и „Невидљива птица“, реиздања две најпопуларније сликовнице за децу успешног тандема Ршумовић–Петричић, у продаји су  од уторка, 15. октобра .
 Поред хит књига „Видовите приче“ и „Clairvoyant tales“ обрадујте своје малишане реиздањима књига два непревазиђена дечја аутора Љубивоја Ршумовића и Душана Петричића.

„Још нам само але фале“ (оригинално издање 1974): Веселе песмице о чудесним алама и осталим змајевима којима је тешко одолети. Награде: Златно перо Београда, Невен, бронзана медаља на међународном конкурсу „Најлепше књиге света“ у Лајпцигу 1974, бронзана медаља на светској изложби „Књига у служби мира и напретка“ у Москви 1975.

„Невидљива птица“ (оригинално издање 1976): Духовито и пријатељски Ршумовић младим саговорницима приказује један живи, активан космос настањен људима, животињама и стварима подједнако обдареним и способним да говоре о себи и другима, о љубави, другарству, разумевању и неразумевању, разним овоземаљским чудесима која се скривају у свакодневици, у наизглед обичним тренуцима нашег живота.

Уз књигу „Невидљива птица“ на поклон добијате и успомену на „Невидљиву птицу“, букмаркер који се штампа заједно са књигом.

Свој примерак књиге нађите у свим књижарама ланца Делфи, Лагуниним клубовима читалаца као и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу