Нешто тражите?

петак, 22. новембар 2013.

Невероватна прича о првој години живота превремено рођене бебе (ВИДЕО)


Када се мали Ворд родио 15 недеља пре термина,  са крварењем у мозгу и свим осталим проблемима који погађају превремено рођене бебе, његови родитељи били су преплашени, тужни и свесни да је будућност њихове бебе наизвесна.

 Уследило је 107 дана болничке неге и коначно, одлазак кући. Данас, Ворд има шеснаест месеци и, мада још није сустигао своје вршњке, ипак је, захваљујући савременој медицини која му је спасла живот, здрава и срећна беба.

Како би ово тешко али инспиришуће искуство поделио са другима, Вордов тата, Бен Скот, фотограф и сниматељ, направио је дирљив видео који приказује прву годину живота њиховог превремено рођеног сина. Спремите марамице...

Ward Miles - First Year from BenjaminScot on Vimeo.
Pin It Now!

2 коментара:

  1. Hvala na ovom divnom videu!

    ОдговориИзбриши
  2. We are the best writing company providing Custom College Papers to graduate and undergraduate students at reasonable rates. Our Nursing Paper Writing Services are reasonably priced to ensure that every student seeking to purchase a document can afford to get one from us.

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу