Нешто тражите?

петак, 22. новембар 2013.

Kenzo Kids стиже у Les Petits!

Уколико сте љубитељ врхунске моде за децу, онда вам је сигурно добро познат бутик Les Petits, шарена оаза у срцу Београда, место где своју децу можете да обучете у колекције француског Catimini-ја и шпанског Desigual-a, obuću  Кампер и Педипед. 
Лепа вест је да је од следеће у понуди  још један изванредан бренд за малишане - KENZO Kids!

Јединствена гардероба, дизајна који увек изненађује, KENZO Kids  је уметност мешавине расположења и избегавања рутине, са посебним освртом на све оно лепо и необично што нас окружује. Све је у поређењу, истицању различитости и сажимању култура и укуса свих земаља.

Kenzo колекције су позив на путовање у различито и увек на другачији начин. Главна идеја бренда је спајање контраста: светлуцавих детаља уметнутих у сиве или браон тонове, фабричких и руком рађених материјала у пачворк микс, цветних мотива у комбинацији са графичким дизајном.    
Уз Кензо, у бутик почетком следеће недеље стиже и допуна Катимини зимске колекције - пре свега капе, шалови и рукавице - у прави час, пошто хладно време стиже за који дан.
Ново је и да од средине новембра,  у бутику можете пронаћи и сетове и играчке из линије KOBA YAGI. У питању су квалитетне играчке којима се промовише уради сам култура и идеја да је играчка процес, а не готов производ.
Добродошли у Les Petits! Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу