Нешто тражите?

недеља, 18. новембар 2012.

Четврти Форум о здравој трудноћи "Фит и здрава мама"

Са задовољством Вас позивамо на четврти Форум о здравој трудноћи ФИТ И ЗДРАВА МАМА под слоганом “У сусрет беби”, који ће се одржати 20. новембра 2012. године (међународни Дан права детета) од 18,00 до 20,00 часова у конференцијској сали хотела Зира.

Као и до сада, можемо се похвалити да Форум поред едукативног, има и хуманитаран карактер. Овога пута организујемо акцијуприкупљања беби одеће и опреме које ће бити дониране београдским породилиштима и болницама.
Сада већ традиционалан Форум ФИТ И ЗДРАВА МАМА биће реализован кроз четири радионице на темупсихофизичке припреме за порођај, савети за исхрану током трудноће и током дојења; нега бебе и дојење; психолошка припрема родитеља за долазак бебе; ток трудноће и брз опоравак.

На Форуму учествују:
• Душица Дишић, бабица, сертификовани едукатор психофизичке припреме и пренатал пилатеса и јоге
• Прим Др Александра Младеновић, специјалиста гинекологије и акушерства
• Др Јасна Ђоровић, специјалиста педијатрије, неонатолог
• Анка Марјановић, психолог

Циљ Форума о здравој трудноћи јесте, пре свега, адекватно информисање, разбијање предрасуда и заблуда о трудноћи и промовисање наталитета, јертрудноћа је најлепши период у животу једне жене у коме је брига о себи истовремено и брига о будућем животу. Здраве навике се негују и важно је да их маме од најранијег периода преносе и на своје бебе.Ми смо истрајни у своме циљу, а велики број учесника и све веће интересовање будућех родитеља да посете Форум ФИТ И ЗДРАВА МАМА су прави мотив да из године у годину будемо бољи као и да кроз хуманитарне акције помогнемо онима којима је помоћ неопходна.

Присуство Форуму ФИТ И ЗДРАВА МАМА је бесплатно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу