Нешто тражите?

четвртак, 22. децембар 2011.

Погледајте трејлер за Хобита!


На Интернету је коначно освануо траилер за филм Hobbit: Unexpected Journey, Питера Џексона. Промотивни видео за филм који својом радњом претходи легендарном епском спектаклу Господар Прстенова, почиње чувеним именима Патуљака који ће се Билбу Багинсу придружити на епско путовање које води до култне мрачне пећине, Голума и Прстена моћи.

Филм Хобит: Неочекивано путовање састојаће се из два дела. Премијера првог најављена је за 14. децембар 2012., док се други део очекује годину дана касније.








Режисер је, још једном, Питер Џексон, који је сада и продуцент, као и један од косценариста. Од старе екипе очекујте Ијана Мекелена као Гандалфа, Ендија Серкиса у улози Голума, те Хјуга Вивинга (Елронд), Кејт Бланшет (Галадријела), Кристофера Лија (Саруман), Јана Холма (стари Билбо), Елајџу Вуда (Фродо) и Орланда Блума (Леголас).

У центру приче филма Хобит је Билбо Багинс који са тринаест патуљака креће на епску мисију спасавања њиховог краљевства (Еребор) од змаја Шмауга. На овом путовању Билбо ће упознати створење које ће променити његов живот из корена.

Важно је знати и да се филм Хобит неће држати само књиге. Питер Џексон је написао део сценарија на основу необјављених Толкинових записа. Ова паралелна прича одвешће Гандалфа и Галадриелу у Мирквуд, где би требало да зауставе зло које се буди... Важан део дружине биће и Леголас, а најављена је и улога вилењакиње Тауриел из Мирквуда, коју ће тумачити Еванђелина Лили.(Gameinfusion)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу