Нешто тражите?

среда, 22. август 2012.

Такмичење у брзом склапању Лего коцкица

Велико такмичење у брзом склапању Лего сетова, у оквиру акције “Игром до школе” биће одржано од 25. августа до 4. септембра, у централном атријуму Делта Ситија.
Сваког дана, у периоду од 11.00 до 21.00, сви заинтересовани малишани имаће прилику да се пријаве на инфопулту Делта Ситија и окушају своју срећу да за што краће време склопе Лего сет. У уторак, 4. септембра од 18.00, биће организовано свечано проглашење победника, којима ће бити уручене вредне награде. Занимљиво је што ће и чланови јединог удружења љубитеља Лего коцки у Србији – “Скоцкани”, дати свој допринос акцији и изложити своје занимљиве радове.

Активни учесник биће и књижара “Вулкан”. Поред уобичајене продаје књига, које ће бити на попусту од 10 одсто, биће организована дружења са познатим дечијим писцима и јавна читања књига. Тако је за понедељак, 27. август од 17.00, заказано дружење са писцем Креативног центра – Виолетом Бабић. Она је аутор познатих књига намењених тинејџерима, као што су “Књига за сваког дечка” и “Књига за девојке и њихове момке” и многе друге.

Како би акција “Игром до школе” била и едукативна, представници УМС школе за таленте, организоваће јавне часове глуме и плеса. Током два викенда, 25. и 26. августа и 1. и 2. септембра, од 12.00 до 13.00, глумица Андријана Гавриловић и кореограф Тома Ђорђевић, заједно са својим ученицима, показаће основне вештине глуме и плеса које се уче у овој школи. Сви заинтересовани посетиоци имаће прилику да им се придруже на јавним часовима како би и сами нешто научили о овим уметничким областима. (danubeogradu.rs)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу