Нешто тражите?

уторак, 11. септембар 2012.

Десети дечји сајам од 12. до 14. октобра на Београдском сајму


Јубиларни, десети по реду, „Campina puddis” дечји сајам одржаће се у хали три Београдског сајма од 12. до 14. октобра. За све посетиоце припрема се низ изненађења.
Велики број излагача из Србије и иностранства представиће своје производе и услуге намењене како најмлађима тако и целој породици. Као и сваке године, сви они који одлуче да посете Дечји сајам моћи ће од излагача да добију све информације о њиховим брендовима, бесплатне узорке, као и специјалне попусте, који ће бити само на предстојећој манифестацији.

Непрекидан програм на бини и спортском терену, као и дружење са кловновима и ликовима из цртаних филмова, привлачи велику пажњу деце и одраслих. Посетиоци ће моћи да се упознају и са часописима и књигама за децу и родитеље, радио и ТВ програмима за најмлађе, вртићима, школама страних језика, хоровима, драмским групама, спортским и рекреативним програмима. Велико интересовање претходних година изазвали су бесплатни едукативни програми и предавања стручњака из различитих области везаних за правилан раст и развој деце.

Oрганизатори ове манифестације припремају одличну забаву свима који већ традиционално у великом броју посећују ову манифестацију, уз бесплатан улазак за све. Генерални спонзор сајма је „Campina Puddis”, спонзори манифестације „Фриком” и „Алкалоид”, док су Дечји сајам подржали Министарство омладине и спорта, Секретаријат за образовање и дечју заштиту, Скупштина града Београда и Привредна комора Србије.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу