Нешто тражите?

четвртак, 20. децембар 2012.

Снижење 30% у бутику Les Petits!

У бутику Les petits почела су велика снижења! Од понедељка, 17. децембра, на целокупну понуду за сезону јесен-зима 2012/13. очекује вас попуст од 30%!
 
Oilily, Catimini, Desigual и Deux par deux  чекају на вас. 
 
У овом бутику пробране понуде који се налази у центру Београда (Светогорска 43), осим гардеробе врхунских брендова,  за своје малишане можете пронаћи и чувену дечију обућу Pediped, Микро тротинете, као и Oilily торбе.

Избор поклона више није проблем, било да је повод рођендан или било који значајни датум, нећете погрешити ако купите  ''Les petits поклон ваучер'' . Не треба да размишљате да ли ћете одабрати одговарајућу величину, боју или чак артикал... једноставно купите поклон ваучер(е) у износу који желите, а особа којој га поклоните може да изабере нешто по свом укусу. У оптицају су ваучери од: 500, 1.000, 2.000 и 5.000 динара. Не заборавите да, поред кеша и картица, постоји и могућност плаћања чековима.  
 
Шарено царство у центру града вас очекује. Добродошли у Les petits!
 
















 
 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу