Нешто тражите?

среда, 10. април 2013.

20. Смоки Смокић Дечији маратон у суботу у Зоолошком врту

20. Смоки Смокић Дечији маратон одржаће се у суботу 13.04.2013 у 11.00h у Зоолошком врту у Београду, на стази око слонаре.

Спонзорством ове дечије манифестације, која окупља клинце и клинцезе предшколских установа, Смоки Смокић наставља да промовише спорт и здрав начин живота, уз поруку да је изузетно важно да се таленат за спорт код деце предшколског узраста препозна и максимално подржи.

Дечији маратон представља финално такмичење победника изборних трка у 150 београдских вртића. Од 18.000 дечака и девојчица, на већ чувеној стази око слонаре, 150 најбржих одмераваће снаге у дванаест квалификационих и једној финалној трци на 230м.

Наравно, све малишане ће бодрити и Маскота Смоки Смокић, која ће својим присуством подржати, како дечији, тако и велики београдски маратон који је заказан за недељу 21.04.2013. године.

Смоки Смокић дечији маратон је јединствен догађај, настао пре тачно две деценије, с намером да подстакне правовремену физичку припрему и селекцију најбрже предшколске деце, не само за потребе атлетског, већ сваког другог спорта.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу